DocuSign

Sähköiset allekirjoitukset DocuSignilla

Sisältö

• Miten voin integroida DocuSignin Taimerin kanssa?

• Miten voin lähettää liitteen Taimerista DocuSigniin?

Kuvaus

DocuSign on luotettava sovellus sähköisten allekirjoitusten käyttöön. Integroimalla DocuSignin Taimerin kanssa, voit helposti hyväksyä ostoja, sulkea kauppoja, tai allekirjoittaa sopimuksia.

Miten yhdistän DocuSignin Taimerin kanssa

• Asetukset -> Integraatiot -> Kaikki integraatiot

• Valitse listalta DocuSign ja paina "Aktivoi"

• Jos sinulla on jo olemassa käyttäjätili, lisää vain käyttäjätilisi tiedot

• Klikkaa "Tutustu täältä" jos haluat luoda uuden tilin DocuSigniin

Miten lähetän tiedoston Taimerista DocuSigniin

Tässä esimerkki siitä, miten voit lähettää asiakkaallesi tiedoston.

• Luo kustannuslaskelma. Voit käyttää apunasi aiheeseen liittyvää artikkeliamme.

• Tallenna se liitteeksi Projektikortit-osioon.

• Paina ...-merkkiä

• Valitse "Lähetä DocuSignilla"

• Kun olet painanut "Lähetä DocuSignilla", sinut uudelleenohjataan DocuSign-sovellukseen, missä voit täyttää kaikki vaadittavat kentät. Lähetettyäsi tiedoston vastaanottajille, DocuSign-tila Taimerissa muuttuu "Lähetetty"-tilaan.

• Kun vastaanottajasi on allekirjoittanut tiedoston tai muokannut sitä, saat sähköpostiste ilmoituksen.