Google kalenterin yhdistäminen Taimeriin

Opi kuinka yhdistät Google kalenterisi Taimeriin ja hallinnoit kalenterimerkintöjä Taimerissa, lisäät merkintöjä ja aktiviteetteja.

Sisältö

Google-kalenterin yhdistäminen Taimeriin

Kuvaus

Voit yhdistää Google kalenterisi Taimeriin nähdäksesi kalenterimerkintäsi ja aktiviteettisi Taimerissa. Voit luoda tuntimerkintöjä skä aktiviteetteja projekteille kalenterimerkinnöistäsi.

Google-kalenterin yhdistäminen Taimeriin

1. Valitse Integraatiot sivuvalikosta.

2. Valitse Kalenteri.

3. Klikkaa Hae aktivointikoodi.

4. Valitse tili, jonka haluat yhdistää Taimeriin.

5. Valitse Salli, kun Taimer Calendar pyytää pääsyä Google-tilillesi.

6. Kopio aktivointi koodi.

7. Palaa Taimeriin ja liitä aktivointi koodi "Lisää Google koodi" - kenttään.

8. Klikkaa Tunnistaudu viimeistelläksesi integraation.