Laskutettavien tuntien kirjaaminen projektille

Aktivoi tuntien laskutus projektille, lisää tunteja projektille ja laskuta ne.

Sisältö

• Aktivoi tuntien laskutus projektille
  • Kirjaa tunnit projektille
  • Vie tuntikirjaukset laskulle
  • Kuinka lähettää laskun

Kuvaus

Taimerissa voit luoda laskuja tyhjälle pohjalle tai lisäämällä laskulle projektille kirjatut tunnit.

Käyttöoikeudet: Myyntilaskut, Projektit, Tuntien kirjaaminen

Aktivoi tuntien laskutus projektille

Projektille kohdistetut tunnit nousevat näkyviin laskutukseen vasta, kun tuntien laskutus sallitaan.

1. Siirry osioon Projektit > Voitetut projektit > [Valittu projekti].

2. Valitse Muokkaa Laskutusasetukset kohdasta.
  3. Valitse Laskutustavaksi Laskutettava.
  4. Aktivoi tuntien laskutus klikkaamalla Tunnit-valintaa.
  5. Aseta päivämäärä mistä alkaen tunnit laskutetaan.
  6. Klikkaa Tallenna.

Kirjaa tunnit projektille

1. Mene Tuntikirjaukset kohtaan.

2. Klikkaa kalenteria luodaksesi tuntikirjauksen. Voit myös tehdä bulk - merkinnän. Voit lukea lisää täältä.

3. Valitse projekti, jolle haluat tuntikirjauksen kirjata, tehtävän sekä työtyypin.

4. Tallenna tuntikirjaus.

Vie tuntikirjaukset laskulle

1. Valitse Myyntilaskut sivuvalikosta

2. Klikkaa Lisää uusi painiketta

3. Valitse laskutustavaksi Projektilaskutus - Laskuta Projektiaineistolla.

4. Valitse Asiakasprojekti sekä aikaväli, miltä haluat tuoda projektille kirjattuja tunteja laskulle.

• Taimer tuo automaattisesti projektin tiedot laskulle. Kuten aiemmin mainittiin mikäli projektille on asetettu, että tunnit ovat laskutettavia siirtyy myös projektille kirjatut laskutettavat tunnit laskupohjalle valitulta aikaväliltä.

• Laskun alatunnisteen tiedot päivittyvät automaattisesti yrityksesi tiedoilla. Muistathan päivittää pankkitietosi yrityksesi Asetuksista.

• Jos sinun täytyy muokata laskutettavia tietoja tai valita mitä pitää laskuttaa, klikkaa sinisellä olevaa Laskuainoisto tekstiäSinulle avautuu lista laskutettavista riveistä, joista voit valita mitä haluat tuoda laskulle.

• Tallenna lasku tai Esilasku

Kuinka lähettää laskun

Voit tallentaa laskun Esilaskuna, joka on laskuluonnos. Lasku löytyy tällöin laskulistalta stauksena Esilasku.

• Jos lasku on valmis lähetettäväksi klikkaa Tallenna.

• Lasku siirtyy statukseen "Odottava".

• Ohjelma antaa sekä Esilaskulle, että Odottava statuksella olevalle laskulle laskunumeron.

• Voit päivittää laskun statusta laskulistalla.

• Tarkastellaksesi laskua, muuttaaksesi statusta klikkaa laskurivin edessä olevia kolmea pistettä (...)

• Voit lukea lisää laskujen statuksista niitä koskevalta artikkelista.