Office 365 synkronointi Taimeriin

Taimerissa sinun on mahdollista synkronoida Office 365 kalenteri, sähköposti ja OneDrive.

Sisältö

• Integraation aktivointi Oma Profiilissa
  • Integraatioiden aktivointi sivuvalikosta
  • Kalenterin aktivointi
  • Kalenterin toiminnot
  • Sähköpostin aktivointi
  • OneDriven aktivointi

Kuvaus

Sähköpostin, OneDriven sekä kalenterin aktivointi Taimeriin helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä työskentelyäsi, kun voit lukea ja lähettää sähköpostia suoraan Taimerista. Voit myös käsitellä tiedostoja sekä luoda tuntimerkintöjä ja aktiviteetteja kalenteritapahtumista.

Integraation aktivointi Oma Profiilissa

Oma Profiilissa voit määritellä, mitä integraatioita aktivoit Taimerissa. Varsinainen integraation luominen tapahtuu sivuvalikon Integraatiot-osiossa.

Oma Profiili > Henkilökohtaiset tiedot - Integraatiot

• Valitse Taimerin oikeasta yläkulmasta Oma Profiili, ja sieltä Henkilökohtaiset tiedot

• Siirry henkilökohtaisten tietojen näkymässä alas kohtaan Integraatiot

Aktivoi haluamasi integraatiot.

Integraatiot aktivoituasi sivuvalikon Integraatiot-osiossa näkyvät valitsemasi integraatiot. Voit viimeistellä integraatiot sivuvalikon kautta.

Integraatioiden aktivointi sivuvalikosta

Kalenterin aktivointi

• Valitse Aktivoi Microsoft Outlook kalenteri

• Valitse tili, jonka kalenteriin muodostetaan yhteys

• Salli Taimerille lupa tietoihisi klikkaamalla Kyllä

Tämän jälkeen kalenterin integraatio aktivoituu automaattisesti

Kalenterin toiminnot

Kalenterin synkronointi mahdollistaa Outlook-kalenterimerkintöjen näyttämisen Taimerin kalenterissa sekä kalenterimerkintöjen muuttamisen projekteille kohdennetetuksi Taimerin Työaikamerkinnäksi tai Aktiviteetiksi.

Tuntimerkinnän tai aktiviteetin luominen kalenterimerkinnästä

Avaamalla aiemmin luodun kalenterimerkinnän kalenterinäkymästä saat näkymän, jossa voit muodostaa merkinnästä joko tuntimerkinnän tai aktiviteetin.

• Klikkaa merkintä auki

• Valitse näkymän alareunasta Valinnat

• Valitse haluatko luoda merkinnästä

• Työaikamerkinnän

• Aktiviteetin

• Täytä merkinnän tiedot

• Tallenna

Merkintä siirtyy Taimerin kalenteriin tuntimerkintänä tai aktiviteetteihin, riippuen kumman tapahtuman merkinnälle olet valinnut.

Sähköpostin aktivointi

Integraatiot > Sähköposti

• Valitse tili, jolle integraatio tehdään

• Hyväksy ehdot

• Kirjaudu sisään tilillesi

Aktivoinnin jälkeen voit lukea ja lähettää sähköposteja sähköpostinäkymästä.

OneDrive aktivointi

Integraatiot > One Drive

Aktivoimalla OneDriven pääset Taimerista suoraan OneDrive-tiedostoihin

• Klikkaa OneDrive.

• Valitse One Drive -tili jonka integraation haluat aktivoida.

Google-kalenterin integraatiosta voit lukea lisää artikkelistamme Google-kalenterin integraatio Taimeriin